FacebookTwitterYoutubeInstagram
Menu

Companie

Home » Companie

TRIAMED a fost fondată în Timișoara, România și are ca principal domeniu de activitate producţia și distribuţia de produse ortopedice.

A fost un început plin de provocări și obstacole, într-o piaţă a industriei medicale în curs de dezvoltare.

Cronologia evenemintelor marcante în istoria TRIAMED:

 

2006   -  compania și-a început activitatea ca un producător de dispozitive ortopedice pe măsură individuală.

2008   – înfiinţarea liniei de producţie de serie a produselor ortopedice textile și a mijloacelor și dispozitivelor de mers.

2014   – prima participare ca expozant la MEDICA – Düsseldorf, Germania, expoziţie internaţională de specialitate.

2016   – relocarea producţiei într-un spaţiu mai mare.

2018   – compania demarează colaborarea cu Universitatea Politehnică Timișoara, Facultatea de Mecanică - Centrul de Cercetare în Inginerie Medicală. Acest parteneriat permite punerea în prac­tică a cercetărilor știinţifice prin proiectarea și dezvoltarea unor produse ortopedice noi.

2021   – înfiinţarea liniei de producţie de serie a uniformelor medicale.

2021   – Aniversarea de 15 ani - moment de referinţă pentru TRIAMED.


Suntem mândri de cei 15 ani de realizări și am parcurs acest drum minunat împreună cu Echipa TRIAMED, iar toate obiectivele noastre au prins viaţă datorită angajaţilor noștri. Cu calităţile, experienţele și personalităţile lor diferite au adus un plus valoare în fiecare clipă.

Astăzi, într-o piaţă românească stabilă și pe un drum permanent al cercetării, dezvoltării, atât a produselor ortopedice, cât și a relaţiei Triamed - client partener - medic - pacient, poziţia noastră este una bine definită.

Căutarea excelenţei se află în centrul tuturor lucrurilor pe care le-am realizat și le realizăm în fiecare zi, din dorinţa de a crea, de a ne aventura în necunoscut cu o dedicare fără rezerve, pentru a da viaţă celor mai bune produse.

Suntem provocaţi zilnic să găsim noi modele și soluţii pentru nevoile tuturor. Depășirea permanentă a barierelor a devenit modul nostru de viaţă. De aceea TRIAMED  va fi întotdeauna partenerul dumneavoastră pentru comunicare, înţelegere și dezvoltare.

Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit, promovat și au crezut în noi și în produsele noastre. Ne-aţi ajutat permanent prin feedback-ul dumneavoastră și în acest fel ne‑am străduit să devenim cei mai buni!

Astfel, TRIAMED a devenit lider de piaţă în România și un important exportator pe piaţa europeană.

Mulţumim clienţilor și colaboratorilor noștri și împreună… mergem mai departe!

 

Echipa TRIAMED

Produse
Informatii
Magazin de prezentare
Str. Cosminului nr 12
Timisoara, RO
Fabrica
Calea Buziasului, nr 77
Hala 1-C1/A
Telefon/Fax
0256487388
Suport clienti
dispozitive@triamed.ro office@triamed.ro triamed@gmail.com
FacebookTwitterYoutubeInstagram
© Copyright 2024 Triamed.ro